nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

José Manuel Sierra s'enfronta dijous al ple més difícil de la seva vida política

Els partits de l'oposició en demanen la dimissió per l'escàndol del «cas joc»

José Manuel Sierra s'enfronta dijous que ve a un dels plens més difícils d'ençà que és regidor de l'Ajuntament de Palma. Tot i que no ha de passar pena perquè s'aprovin les mocions de l'oposició perquè té el suport del seu grup "majoritari a Cort" haurà de passar pel tràngol d'un intens debat relacionat amb l'escàndol del «cas del joc». I és que els grups municipals no estan disposats a consentir que Sierra se'n vagi de la sala sense oferir unes explicacions que ni tan sols va donar al jutge. Per això el PSM, el PSIB i EU-Els Verds han demanat la revocació de la seva compatibilitat, la suspensió cautelar de les seves funcions i la creació d'una comissió d'investigació.

El regidor José Manuel Sierra va veure's implicat en aquest cas quan va recomanar, en qualitat de misser, al seu client Ismael Martín Gago que contractàs investigadors privats per esbrinar afers de la vida privada de Josep Oliver Clar, el funcionari d'Hisenda encarregat de concedir les llicències per a màquines escurabutxaques. Arran de la investigació d'aquest cas, el jutge el va citar com a imputat, tot i que José Manuel Sierra es va acollir al secret professional per no haver de declarar. Però els regidors de Cort Sebastià Serra, Antoni Roig i Margalida Thomàs seran més implacables en el debat que no ha va ser el jutge i ningú no sap quan pot durar aquesta trobada dialèctica.

El que sí és cert és que Sierra haurà de preparar molt bé les respostes per al ple. En les distintes trobades amb els mitjans de comunicació, els portaveus dels grups han deixat clar que l'actitud de Sierra no es pot consentir si no hi ha explicacions molt convincents.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris