nubes rotas
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
21°

«Me'n vaig perquè estic cansat de lluitar i no treure'n profit»

Francisco Cabrer explica que ha dimitit però que no deixarà de lluitar amb UMP

«M'he retirat perquè em trob cansat i defraudat d'una situació en la qual he lluitat per dur endavant un projecte i només m'han posat entrebancs», diu l'exregidor Francesc Cabrer (Unió Mollera Pollencina). Cabrer diu que quan varen fundar UMP ho feren per tal de reivindicar una situació deficient del moll. A més a més, una vegada que ha defensat el interessos del nucli en el qual viu se l'ha qualificat d'independentista.

Cal recordar que a l'anterior legislatura UMP va formar part de l'equip de govern. Cabrer assegura que es va arribar a l'acord que Pollença s'acolliria al pla Mirall mentre que el moll ho faria a Pla d'Obres i Serveis. Després de les darreres eleccions i malgrat que UMP fou el partit més votat a totes les meses electorals, el PSOE no va convidar a formar part del govern el partit del Moll.

Cabrer diu que s'han amagat els projectes pels quals va lluitar UMP a l'anterior legislatura i dels quals es va arribar a un acord per tal de dur-los endavant. «Estic fart que quan recordes una cosa que t'havien promès et diguin mentider a la cara. Quan sents això l'únic que tens ganes és d'anar-te'n a casa i deixar-ho tot» manifesta l'exregidor.

Hi ha unes deficiències molt grosses a l'infraestructura d'aigües del moll i en la dotació de serveis. Segons Cabrer, malgrat que es coneixen aquests problemes, l'equip de govern es gastarà més de 500 milions de pessetes en la construcció d'un poliesportiu a Pollença i deixarà de banda l'edificació d'aquest mateix tipus d'instal·lacions al moll.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris