cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
16°

Dia 14 de juliol començaran a enderrocar la plaça de ses Verdures

Els placers no quedaran sense lloc per vendre, es podran reubicar a la part de dalt

Dia 14 de juliol, que cau en divendres, començaran a enderrocar la part il·legal de la plaça de ses Verdures de Manacor o com a mínim faran l'acte de replanteig de les obres. D'entrada, està previst que a la Comissió de Govern d'aquest dijous l'equip de govern acordi acatar la sentència dictada per la sala Contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJB) i passi a notificar als placers que tenen cinc dies per anar-se'n de la plaça de ses Verdures, explicà ahir la regidora Concepció Gil.

Per això mateix, els venedors tindran temps fins dijous de la propera setmana per tal de desatllojar la part il·legal de l'edifici que s'ha d'enderrocar. A més, des de l'Ajuntament se'ls advertirà que si no acaten la sentència, perquè es pugui enderrocar el 50 per cent de l'edifici existent, hi intervindran les forces de l'ordre públic. «De fet, si es resisteixen, l'Ajuntament té dret a requerir les forces antidisturbis», segons informà ahir el tècnic municipal.

L'enderrocament de la plaça començarà per la part de més a baix, concretament per l'indret on s'ubiquen les parades de Pollos Salas. Emperò, els placers afectats es podran instal·lar a la part alta de l'immoble mentre durin les obres d'enderrocament. Així ho comentà ahir la regidora Concepció Gil, al mateix temps que apuntà que el període d'execució de les obres és de dos mesos per cada un dels dos edificis existents. Cal recordar que aquests immobles es redueixen a la meitat i que la part enderrocada es transforma en una zona enjardinada.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris