cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
25°

EMT: el color dels nous autobusos continua sent un gran interrogant

L'oposició vol que siguin clars, però «hi ha problemes més greus»

L'EMT està passant per un període de reformes. I com és habitual, quan es fan obres es planteja la típica pregunta: de quin color hem de pintar les parets? En aquest cas la interrogativa s'adapta i el que es demanen els màxims responsables municipals de l'empresa, però també nombrosos ciutadans i caps dels partits polítics és de quin color han de ser els nous autobusos de Palma?

La resposta a la pregunta ni tan sols la té el propi president de l'empresa municipal, Pedro Àlvarez, que està estudiant diverses opcions possibles. De totes maneres, triar el color dels vehicles i de les aturades dels autobusos comença a ser una feina que no es pot deixar passar de cap de les maneres. Abans de sis mesos arriba la primera remesa de vehicles fruit del leassing que ha de servir per renovar completament aquesta empresa i els nous vehicles ja han de ser del color que es decideixi.

El que per ara està clar és que desapareixerà per sempre més el combinat de colors. Cort vol que els autobusos siguin uniformes. La mescla de pintures que existeix en aquest moment eleva els preus de les reparacions de la xapa de manera molt poc convenient per a les arques municipals. Un altre dels defectes d'aquest sistema actual és que la gent no sap definir clarament el color dels autobusos, que semblen un gelat de tutifrutti.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris