cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

Agafen un home que cometé abusos i agressions sexuals a sis nines de Palma

El primer fet tingué lloc el desembre del 97 i el darrer es produí el maig d'enguany

Funcionaris del Servei d'Atenció a la Família (SAF) del Cos Nacional de Policia han detingut a Palma el presumpte autor de sis agressions i abusos sexuals comesos sobre nines de 9 a 14 anys des de finals del 97 fins el maig d'enguany. Es tracta d'un pare de família que ha estat identificat com a José Luis C.E., de 30 anys, que amenaçava les víctimes dins els ascensors de les seves finques i les obligava a tocar-lo o a practicar-li una fel·lació. Segons informà un portaveu del 091, l'home ja havia estat identificat com a sospitós d'alguna de les violacions atribuïdes, però la falta de proves concloents n'impedí la detenció.

José Luis C.E. és el presumpte autor de quatre abusos i dues agressions sexuals comeses entre el mes de desembre de 1997 i el maig d'enguany. El modus operandi emprat en tots els fets fou similar. L'individu seguia les víctimes fins a l'entrada de ca seva. Una vegada allà entrava amb elles dins l'ascensor i intentava entaular-hi conversa. Després les agafava per la força i intentava consumar la violació, sense aconseguir-ho cap de les vegades.

En una de les ocasions denunciades, l'home seguí la menor pel carrer. Una vegada dins el seu edifici pujà les escales amb ella i s'introduí a ca seva. En comprovar que els pares no hi eren, el detingut l'obligà a practicar-li una fel·lació. Per portar a terme aquest fet sembla que l'home amenaçà la nina amb una navalla. En una altra ocasió l'individu s'introduí amb la víctima dins l'ascensor. L'individu sortí darrere la menor, la qual obligà a pujar les escales que portaven a la terrassa de l'edifici. Una vegada a dalt, l'amenaçà amb una navalla al coll i es produí una altra violació bucal.

La investigació la iniciaren els funcionaris del SAF el desembre de fa tres anys. La Policia ja sospitava del detingut, a qui retingué a comissaria. Finalment l'home sortí sense càrrecs per falta de proves concloents. La detenció definitiva es practicà dimarts passat a les set i mitja del capvespre gràcies a la unanimitat dels testimonis.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris