nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 17°
14°

La presentació de la «Guia dels pobles» gaudí d'una gran acollida

La presidenta del CIM, Maria Antònia Munar, destacà la vàlua de l'edició

L'estança del saló de plens de l'Ajuntament de Porreres esdevingué reduït per donar cabuda a la nombrosa afluència de públic que va voler ser testimoni, ahir horabaixa, de la presentació de la Guia dels pobles de Mallorca dedicada al municipi de Porreres. La guia de Porreres representa el número 17 de la col·lecció que edita el Grup Serra amb el patrocini del Consell Insular de Mallorca (CIM).

La presidenta del CIM, Maria Antònia Munar, va destacar la importància de la guia com a eina destinada perquè tots els veïns del municipi coneguin la història dels seus avantpassats, però també perquè els visitants que arriben a Mallorca es puguin adonar que «aquí no només hi ha platges i zones costaneres, sinó també un seguit de pobles d'interior, l'encant dels quals representa un reclam turístic molt important». Així mateix, la presidenta del CIM va lamentar, en referència als plans educatius de la seva infància que «tan sols m'explicassin continguts referits a la història d'Espanya. En aquest sentit, m'hauria agradat que els professors ens explicassin la història detallada dels pobles de Mallorca».

A l'acte hi assistí la directora de publicitat i vendes del Grup Serra, Carme Serra, així com la coordinadora de la publicació, Margalida Tur, la qual va destacar que la guia constitueix un instrument «perquè la gent gran del poble i fins i tot, els més petits, tenguin coneixença dels esdeveniments que han marcat la història dels nostres avantpassats i també aprenguin a respectar el nostre patrimoni».

Els autors del volum han estat Marta Nicolau, Antoni Ordines, Josep Palerm i Bernat Bauzà, qui va manifestar que «la Guia dels Pobles és un petit detall molt útil per tal de conèixer el poble».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris