cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

La Sala impedeix al circ Williams muntar el seu espectacle al Port

El batle Ferrer diu que s'han d'evitar les molèsties a turistes i residents

El conegut circ Williams no podrà oferir el seu nou espectacle a Alcúdia, ja que l'Ajuntament li ha negat la possibilitat de muntar les seves instal·lacions a la zona del Port. Aquest fet ha generat no poques queixes per part de l'empresa d'espectacles, des de la qual s'ha retret al batle, Miquel Ferrer, la manca de voluntat d'arribar a un acord i de ni tan sols voler-los rebre per parlar.

Un portaveu del circ ha relatat que fa alguns mesos es va demanar per muntar l'espectacle en uns terrenys municipals on ja havien estat en anteriors ocasions, a prop de la rotonda de Màgic. L'Ajuntament llavors va notificar a l'empresari que els terrenys eren privats i que necessitava el vistiplau del propietari. Després de múltiples problemes per trobar l'amo del solar es va obtenir el pertinent permís, però l'empresa diu que el batle s'hi negà en rodó sense proposar cap tipus d'ubicació alternativa.

Llavors el circ cercà un altre solar, també al Port, que li resultava més car per llogar però que creia que complia tots els requisits legals. Els del circ Williams afirmen que quedaren astorats quan l'Ajuntament els tornà a denegar l'autorització al·legant que en aquest indret no hi havia zona per a l'aparcament. Els responsables del circ afirmen haver tingut pèrdues econòmiques per tot el temps que varen estar aturats a l'espera de poder muntar l'espectacle. A més s'estranyen de l'actitud de l'Ajuntament, ja que afirmen que la relació amb les autoritats d'altres pobles és excel·lent.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris