nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
22°

S'incrementen les infraccions urbanístiques en les zones del PHT

Es preparen expedients per demolir algunes obres que són il·legals

La regidora d'Urbanisme de l'Ajuntament de Sóller, Rosa Chico, ha fet balanç del seu primer any al capdavant d'aquesta àrea, durant el qual ha destacat que un dels seus principals objectius ha estat enllestir la redacció del Pla Especial per a Horts i Tarongers (PHT), i una de les passes que s'hi han fet és que l'Ajuntament l'ha assumit després de retirar la confiança que s'havia dipositat en un equip redactor.

A hores d'ara, el PHT continua sense estar enllestit, circumstància que ha obligat que faci ja prop de dos anys que a la part de Sóller afectada per l'esmentat pla no es puguin concedir llicències per fer obres, tot i que en algunes bandes se'n fan.

Tot plegat ha provocat que sigui precisament en aquestes zones on darrerament es detecti el major nombre d'infraccions urbanístiques, circumstància que ha admès la regidora Rosa Chico, cosa que ha forçat a obrir un gran nombre d'expedients d'infracció molt superior al de l'any anterior.

Davant això, Chico ha anunciat que l'Ajuntament es veu obligat a prendre mesures de força i ja es preparen ordres de demolició de diferents obres il·legals, que evidentment no especificà de quines es tracta, amb la intenció de fer-les executar com més aviat millor.

No obstant aquesta situació que pateixen sobretot les zones afectades pel PHT, es podria normalitzar en un parell de mesos, ja que el text del Pla Especial es troba quasi llest i sols manca el consens entre els tècnics, els polítics i el Consell Insular.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris