nubes rotas
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
17°

Soterrar les Avingudes obligarà a desplaçar comerços, que no n'han estat informats

No saben si podran tornar a la ubicació actual una vegada que les obres a la zona hagin finalitzat

Les obres de soterrament de les Avingudes "l'inici de les quals es preveu immediat" provocaran el trasllat dels diferents negocis que hi ha a la zona, especialment la caseta de venda de cupons dels cecs, la papereria i el bar Terminus. Cort encara no s'ha posat en contacte amb els propietaris d'aquests establiments i dels altres que poden estar-ne afectats potencialment, perquè no disposa del pla d'obres estructurat i datat.

«Quan Dragados ens presenti el projecte definitiu conversarem amb cada un dels afectats i els farem saber quina és la situació a la qual s'hauran d'atenir i si en un futur podran tornar o no a la seva ubicació actual», explicà el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, Rafel Vidal. Precisament el regidor té la intenció de convocar una reunió urgent del patronat del parc de les Estacions tot d'una que tengui en les seves mans el pla d'obra definitiu acordat amb Dragados.

Vidal va dir que «els tècnics de circulació de l'Ajuntament estan fent molta de feina per tal d'elaborar el definitiu pla de trànsit juntament amb l'empresa». Aquest pla de circulació és un dels principals entrebancs que resten per poder enllestir el pla d'obres de Dragados. Vidal també va explicar que abans del començament de les obres s'han de fer totes les adequacions dels serveis que passen per la zona, uns treballs que no han de menester cap tall de trànsit i que poden començar de manera immediata.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris