algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

UMP dubta que la Sala construeixi el pavelló del Moll aquesta legislatura

El grup d'Unió Mollera Pollencina dubta que el poliesportiu cobert del Moll de Pollença s'arribi a construir dins d'aquesta legislatura i acusa el regidor d'Esports, Guillem Matheu (UM), de ser-ne el responsable. Així ho posaren de manifest els representants d'UMP en una roda de premsa conjunta que convocaren amb el Partit Popular.

Els mollers mantenen que Matheu sabia fa més d'un any que el projecte del pavelló s'havia de rectificar ja que el Consell Superior d'Esports, que finança l'obra, així ho va demanar. Es per això que diuen que el poliesportiu es retardarà, tot i que l'equip de govern (PSOE-UMPSM) va prometre que faria dues instal·lacions esportives iguals al Moll i a Pollença.

En aquest sentit, creuen que el Consistori no té doblers a bastament per contreure un endeutament superior a 800 milions, necessari per impulsar les dues obres.

D'altra banda, els membres del PP han denunciat la manca d'informació que es dóna des de l'Ajuntament sobre les activitats esportives que es fan aquest estiu.

Joan Comas, portaveu popular, diu que el fulletó editat per l'Ajuntament no fixa ni les dates ni els preus dels campus de futbol i bàsquet. A més, Comas considera abusiu que es pretengui cobrar 48.800 pessetes als nins que participin als campaments esportius.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris