cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
22°

L'Ibavi esbucarà tres edificis del Puig de Sant Pere i hi farà deu habitatges

La superfície total voreja els 500 metres quadrats i costarà 77 milions

L'Ibavi construirà deu habitatges socials i quatre locals en el carrer del Vi, a la barriada del Puig de Sant Pere. L'Ajuntament de Palma aprovà ahir l'inici de les expropiacions de quatre immobles de l'esmentat carrer, que atorgaran una superfície total de 493 metres quadrats per a les noves construccions.

En concret aquests immobles que seran esbucats corresponen al número 20-A, 22-24 i 28-A del carrer del Vi i al número 4 del carrer Sant Pere. En total les expropiacions d'aquests immobles ascendeixen a setanta-sis milions de pessetes, que pagarà l'Ibavi de manera íntegra. Segons va explicar a Diari de Balears el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, Rafel Vidal, «es tracta de cases que es troben en molt mal estat i que no poden ser recuperades de cap manera. El millor que es pot fer és esbucar-les i construir de nou uns immobles que estiguin en bones condicions».

Aquestes expropiacions es duen a terme en compliment d'un antic compromís del Govern balear sobre la rehabilitació d'aquest grup d'habitatges que compensa la pèrdua de domicilis com a conseqüència de la instal·lació de les seves oficines en el carrer de Sant Pere. Els propietaris d'aquests immobles tenen ara un mes per poder presentar al·legacions a les expropiacions i revisar els preus justs que se'n pagaran.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris