nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Dos individus assalten el palau Joan March escalant des d'un pati exterior

La Policia Local de Palma cerca els intrusos, que s'endugueren 150.000 pessetes

El palau Joan March, situat en el carrer Conqueridor de Palma fou assaltat ahir vespre presumptament per dos individus que s'endugueren unes 150.000 pessetes, segons informà un portaveu de la Policia Local de Palma. El Grup Operatiu de la Unitat de Policia Judicial de la Policia Local es troba investigant el cas sense que, de moment, no s'hagi produït cap detenció.

L'assalt tingué lloc suposadament devers la una de la matinada d'ahir. Una patrulla del 092 es desplaçà fins al palau Joan March poc abans de la una de la matinada, a requeriment del vigilat privat que s'encarregava de les dependències. Aquest indicà als agents que poc abans havia escoltat uns renous procedents de l'interior del palau. Els funcionaris li demanaren que els acompanyàs a fer una inspecció per l'interior del recinte.

La inspecció duta a terme certificà que els armaris dels dormitoris de les tres primeres plantes havien estat oberts i manipulats. El desordre que presentaven les estàncies donà peu a pensar que la intenció dels intrusos era la de localitzar objectes de valor. La relació dels objectes sostrets, segons el vigilant, es redueix a dues capses plenes de doblers. Els investigadors realitzaren ahir dematí una inspecció ocular de les dependències per tal de determinar les circumstàncies de l'assalt.

El Grup Operatiu considera que la reacció del vigilant, donant avís a la Policia Local, i la ràpida presència de la patrulla actuant, impedí que els assaltants continuassin registrant les dependències del palau, i els obligà a donar-se a la fuga. De les sis plantes de l'immoble, on hi ha diverses dependències com biblioteques, dormitoris o despatxos, només les tres referides varen ser registrades pels assaltants.

D'altra banda, els investigadors consideren que els intrusos s'introduïren en el palau a través d'un pati interior, el qual comunica amb una dependència de la tercera planta. A la terrassa d'aquesta sala es localitzà una cortina fermada pertanyent a un dels dormitoris. Suposadament, doncs, un dels assaltants escalà l'edifici i arrancà la cortina per tal de facilitar l'accés al seu company. En intuir la presència de la unitat de la Policia Local, els dos individus abandonaren el lloc dels fets de la mateixa manera, segons sembla.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris