cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 24°
22°

Aturada indefinida dels taxistes de Palma arran de la detenció de tres companys

Es veieren involucrats en un aldarull amb policies que en protegien un de forà

99028

La vaga de taxistes ja compta amb les primeres detencions.

J. M.

Els taxistes de Palma decidiren ahir horabaixa iniciar una aturada indefinida arran de la detenció a Son Sant Joan de tres companys en un incident amb agents de la Policia que protegien un conductor de la Part Forana que pretenia carregar passatgers. Fonts del sector confirmaren que «fins a nova ordre» els professionals de la capital no tenen intenció de prestar cap servei mentre els seus companys estiguin detinguts, consigna que difongueren entre la resta de treballadors a través de la ràdio.

Mentre duri aquesta aturada, quinze taxistes cobriran els serveis mínims a la ciutat i cinc més a l'aeroport, mentre que cada emissora de radiotaxi disposarà de cinc vehicles per cobrir els serveis. Durant aquest temps, cada automòbil portarà un distintiu amb el lema «serveis mínims».

La Delegació del Govern a les Balears informà que les tres detencions a l'aeroport es produïren després que el vehicle d'una taxista de Santanyí fos immobilitzat per un grup de seixanta treballadors de Palma. Segons informà el president de la PIMEM-Palma, Gabriel Moragues, l'incident es produí devers les 15.30 hores amb un agent vestit de paisà, que ràpidament rebé el suport d'altres policies uniformats.

Moragues assegurà que un dels detinguts va ser traslladat amb un furgó policíac, on segons la seva versió va ser objecte de maltractaments per part d'un subinspector. La mateixa font afegí que durant l'aldarull es produïren diversos ferits, tot i que no en precisà el nombre.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris