nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

La Policia proposa un únic sentit de marxa per la via de Baix des Cós

El batle es comprometé davant els comerciants a mantenir-ne els dos sentits

La Policia Local de Manacor ha proposat que l'avinguda de Baix des Cós esdevingui d'un únic sentit de circulació, davant «l'embús, com també pel perill constant que suposa que el trànsit, en aquesta cèntrica via urbana, tengui dos sentits de circulació», ha explicat l'inspector en cap de la Policia Local de Manacor, Antoni Sureda.

La proposta de l'inspector en cap de la Policia disposa del vistiplau de l'Ajuntament de Manacor, tot i que el batle de Manacor, Miquel Riera (ALM-UM), es va comprometre, fa escassos mesos, davant les pressions dels comerciants de l'avinguda de Baix de Cós, a mantenir-ne els dos sentits de circulació. «En aquests moments ja hem tramitat l'informe a la Conselleria d'Obres Públiques, Habitatge i Transports perquè l'aprovi i es pugui iniciar la reforma circulatòria tan aviat com sigui possible».

L'Ajuntament de Manacor ha vist amb bons ulls que, en comptes de suprimir una de les dues zones d'estacionament de l'avinguda de Baix de Cós amb l'eradicació de més de 80 aparcaments, a partir d'aquesta proposta, els turismes que procedeixin de la carretera de Portocristo i vulguin entrar al centre de la ciutat ho facin en sentit ascendent, per l'avinguda de Baix de Cós.

«Aquesta reforma implicaria una major fluïdesa del trànsit rodat i evitaria el caos circulatori en aquesta artèria principal del centre de Manacor. Malgrat tot, per aplicar el nou traçat, s'hauria de prohibir l'entrada dels cotxes que vénen de la carretera de Potocristo cap a la via Portugal. La nova reforma també implicaria l'adequació dels semàfors de la banda superior de l'avinguda de Baix des Cós», ha manifestat Antoni Sureda.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris