nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

La targeta ciutadana es podrà carregar la setmana que ve en 50 estancs

L'EMT signà ahir el conveni per a la instal·lació de les màquines

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) va signar ahir un conveni de col·laboració amb l'Associació d'Expenedors de Tabac i Timbre per a la instal·lació de màquines per a la càrrega i recàrrega de la targeta ciutadana en un total de cinquanta estancs de la ciutat. Segons va informar ahir el president de l'empresa muncipal, Pedro Àlvarez, les màquines començaran a instal·lar-se la setmana que ve, i dins la mateixa setmana començaran a funcionar.

L'acord subscrit ahir s'ha afegit a la documentació que l'EMT va remetre a migdia a la Direcció General de Consum del Govern balear, per tal de solucionar les suposades infraccions en matèria de consum relacionades amb la implantació de la targeta. Així mateix, l'empresa municipal va informar aquest departament del Govern que ja s'ha resolt amb les entitats financeres la possibilitat que l'usuari obtengui la targeta amb moneders financers desactivats «i només en cas que es manifesti el desig d'activar-los haurà de firmar un contracte d'ahdesió».

També s'explica en la documentació remesa a Consum que l'empresa està elaborant la revisió de les normes de sol·licitud i ús de la targeta, «que seran sotmeses en data immediata a la batlia per tal d'elaborar un decret». Un cop aprovades aquestes normes «es procedirà a les modificacions pertinents a l'actual model normalitzat de sol·licitud» i un cop disponible la nova mormativa serà remesa a Consum. Com se sap, els grups polítics a l'oposició de l'Ajuntament de Palma han rebut una allau de crítiques de ciutadans respecte de la implantació de la targeta ciutadana.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris