nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
24°

El personal de l'Ajuntament diu que no hi ha organització interna

Jaume Colom renuncia a l'àrea de Personal i la delega en Onofre Bisbal

Un estudi encomanat per l'Ajuntament de Sóller, revela que el personal municipal es queixa de la manca d'organització interna, segons ha anunciat el fins ara regidor responsable d'aquesta àrea, Jaume Colom.

Precisament Colom va anunciar també ahir en roda de premsa la seva renúncia al càrrec de responsable d'aquesta àrea de Personal, a causa de la manca de temps per dedicar a una tasca que necessita una dedicació més continuada. Val a dir que Colom acut a l'Ajuntament els dilluns i els divendres, atès que el seu càrrec de director general de la Funció Pública no li permet més temps, tot i que durant l'any que n'ha estat al capdavant ha duit a terme importants actuacions com crear la mesa general de negociació, amb representació de tots els sindicats, o l'inici de la negociació del conveni col·lectiu, on augura que hi pot haver dificultats.

Colom ha recordat també que quan va agafar la regidoria es va trobar en una situació caòtica amb el tema de les polèmiques oposicions i la partida del secretari. A partir d'ara, el regidor responsable de l'àrea de Personal, serà el també regidor socialista Onofre Bisbal, que amb la seva condició de disposar de dedicació exclusiva podrà dedicar més temps a aquesta nova responsabilitat.

Val a dir que l'Ajuntament compta actualment amb una plantilla de 127 persones, de les quals el 83% són funcionaris de carrera, és a dir amb plaça fixa, mentre que el 13% és personal laboral i tan sols el 4% és interí. El 35% del personal forma part de la brigada d'Obres i Serveis, en concret 44 persones, el 14% a Policia Local, el 13% a treballadors de l'Hospital, el 12% a secretaria general i el 10% a serveis econòmics.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris