nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

Conciliació del poble serverí a la IV edició de la Fira Ramadera i Industrial

Els veïns deixaren de costat les seves discrepàncies a favor i en contra del parc

La Fira de Son Servera, ahir, va anar com una seda. Semblà com si tothom fes cas a la regidora de Festes, Maria Mena (PSM), i es guardàs de fer manifestacions públiques en contra de la declaració del parc natural de la Serra de Llevant. Només, a l'estand del Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Natura (GOB), que havien instal·lat devora la plaça de Sant Joan, els conservacionistes aprofitaren per repartir entre els visitants fulletons que recollien «algunes mentides sobre els parcs naturals».

I encara que ningú no s'hi manifestà en contra obertament, sí que hi va haver algú que un cop llegit el paper no dubtà a recular per tal d'intentar tornar-lo. «Que en vols tu de parc? Idò jo no!», comentaven amb no poca ironia, però fent més broma entre ells mateixos que altra cosa. I és que ahir no hi va haver pancartes, tampoc tendes tancades com pretenien alguns opositors a la declaració del parc natural de la serra de Llevant. Només hi va haver fira i una bona fira, també hi va haver polítics passejant tots junts, els de l'equip de govern (PSOE i PSM) i els de l'oposició PP.

A les 10 del matí, l'hora de la concentració d'autoritats, uns i altres "els dels dos colors, el Pacte de Progrés i el PP" es queixaven perquè trobaven que hi havia poc xiu per enmig. Però, així com passaven els minuts i s'acostava el migdia les queixes anaren transformant-se en lloances. «No hi pot haver més gent de la que hi ha», passaren a comentar entusiasmats uns i altres.

I és que ahir, pel recinte firal de Son Servera hi va haver de tot i molt. Molts de visitants, molts d'ells turistes emperò d'altres venguts dels pobles de la vora i també polítics. Fins i tot, representants del Govern de les Illes Balears. El conseller de Presidència Antoni Garcías va ser l'encarregat d'acompanyar un efusiu batle Eduard Servera (PSOE) que es passejà tot mudat amb un vestit negre. Per això, en arribar al matí, el cap de l'oposició Francesc Barrachina (PP) no dubtà gens ni mica a fer-li l'abús a Servera: «I va ben mudat el nostrat batle». «Idò que creies que no en tenc jo de vestit de mudar», contestava un rialler Eduard Servera.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris