algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
26°

Prop de 1.200 majors prenen part en el primer homenatge als pensionistes

L'Ajuntament va donar plaques als més grans i al matrimoni major de la ciutat

El primer sopar d'homenatge als pensionistes d'Inca va aconseguir aplegar més de 1.200 majors a la plaça Mallorca el vespre del passat dissabte. Per aconseguir-ho l'Ajuntament havia distribuït altres tants tiquets gratuïts entre les associacions de la Tercera Edat d'Inca.

La vetlada començà amb alguns nervis i certa histèria per part d'alguns dels participants, ja que les portes d'accés al recinte s'obriren mitja hora tard i alguns dels majors es queixaren fort per haver d'esperar tant de temps drets a fora.

Dins de la plaça es varen muntar unes enormes taules a les quals els majors s'afuaren amb pressa i com si fos un autèntic allau tan bon punt com obriren les portes. Així, com s'anaren asseient obriren les canastretes amb el sopar i començaren a menjar. El regidor responsable, Pep Bennassar, hagué de cridar a l'ordre tothom per tal que esperassin el batle, Pere Rotger, per començar, ja que tenia un casament. Tan bon punt arribà, el personal va fer net de les panades, cocarrois, coca, fruita, gelat i coca de quarto que hi havia al menú. També s'acabà amb una rapidesa increïble el vi i el cava que es va repartir.

Un dels moments més emotius del vespre es produí amb el lliurament de distincions. L'Ajuntament va donar una placa a l'amo Guillem Far i madò Teresa Martínez, pel fet de ser els més majors de la ciutat.

També se'n va donar una altra a madò Joan i Francisca, el matrimoni que porta més anys casat, i en nom del qual recolliren l'obsequi els seus fills. Així mateix, es varen donar altres cinc plaques als matrimonis que ja havien fet les bodes d'or.

A la vetlada no faltà la música amb orquestres, però el número fort fou l'espectacle de samba amb brasileres que va destrempar el cos a més de dos dels assistents.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris