nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
20°

Veïns de la part baixa reclamen una solució per evitar les inundacions

L'Ajuntament modernitzarà l'obsolet sistema del clavegueram

«Al meu país, la pluja no sap ploure. O plou poc o plou massa», la lletra d'una cançó del cantautor valencià Raimon reflecteix la situació que pateix la part baixa de Porreres quan plou amb intensitat. Un conjunt de veïns residents als carrers de la part baixa de Porreres han expressat el seu malestar per les inundacions que pateix la zona quan plou amb intensitat i per aquest motiu, reclamen a l'Ajuntament de la vila que solucioni el problema del clavegueram.

Fa gairebé quinze dies que els habitatges dels carrers d'en Sala, Cases Noves, Sants Joans, Vellet, així com la ronda de Felanitx varen patir inundacions a conseqüències de les pluges intenses. A més, el sistema del clavegurem ha quedat obsolet i els dies de pluges intenses, no canalitza les aigües d'una manera adequada.

Dos veïns del carrer d'en Sala, Rosa Roig i Guillem Joan, expliquen que «quan plou amb intensitat sortim al carrer amb la psicosi de veure si el nivell de l'aigua ha pujat i pot inundar el carrer. La darrera vegada que va ploure tant, els corrals de les nostres cases es varen inundar. Això no és manera de viure».

Així mateix, aquests residents a la vila de Porreres varen manifestar que «el sistema del clavegueram ha quedat obsolet i necessita una remodelació immediata. Porreres pateix aquest mateix problema des de fa una sèrie d'anys. De fet, quan governava l'anterior equip de govern, ja ens vam veure en l'obligació de presentar queixes davant l'Ajuntament, malauradament no es va donar una solució efectiva».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris