cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

La cimentera no podrà fer obres fins que s'adaptin les normes subsidiàries

Veïns de Binissalem es reuniren divendres amb el batle de Lloseta

La cimentera Portland no obtindrà el permís per realitzar les obres d'ampliació fins que les normes subsidiàries que existeixen a Lloseta no s'adaptin a les DOT. Els representants dels veïns de Binissalem afectats per les emissions de la cimentera es reuniren divendres a vespre amb el batle de Lloseta, Bernat Coll, per tractar el problema. Després d'una reunió que per ambdues parts fou qualificada de satisfactòria, els veïns de Binissalem sol·licitaren al batle que no atorgàs el permís d'obres a la cimentera perquè en procedís a l'ampliació.

El batle de Lloseta afirmà que «no hi ha cap intenció de donar els permisos perquè això suposaria una modificació de les normes urbanístiques, les quals encara no s'han adaptat a les DOT». Pel moment, «el que si s'està duent a terme és la requalificació dels terrenys propers al futur teatre». Bernat Coll explicà que aquesta zona serà habilitada per construir en un futur no molt llunyà una zona d'habitatges de protecció oficial.

Per la seva banda, els representants dels veïns de Binissalem afectats pels renous i les emissions procedents de la cimentera indicaren que havien notat «una bona predisposició del batle de Lloseta per arreglar tot aquest assumpte». Un dels veïns de Binissalem més actius en la causa contra la cimentera, Bernat Fiol, també va anunciar que s'ha donat a la cimentera un termini que acabarà a final de mes per tal que aquesta fàbrica faci un compromís formal i per escrit de les mesures que pretenen dur a terme amb l'objectiu de minvar les molèsties de les persones que viuen en les rodalies de les instal·lacions.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris