cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
20°

Els hotelers de Portocolom critiquen la «deixadesa» de la zona pel Consistori

Consideren que l'Ajuntament no s'ha preocupat per solucionar la situació

89670

La degradació que pateix el nucli costaner de Portocolom ofereix una mala imatge.

J.M.S.

En el decurs d'aquests darrers anys, la deixadesa de la zona costanera de Portocolom, en el terme municipal de Felanitx, sovint ha estat criticada des de diferents col·lectius veïnals. Aquest cop les queixes provenen dels hotelers de la zona turística, els quals estan cansats del «lamentable» aspecte que presenta Portocolom a causa de l'evident deixadesa per part de l'Ajuntament des de fa molt de temps.

«Ens sentim completament oblidats i deixats de la mà de Déu, a causa de la passivitat de l'Ajuntament de Felanitx en aquests últims sis anys. De fet, podem dir que el Consistori no ha donat una resposta efectiva a les necessitats del nucli costaner», va explicar el president de l'Associació hotelera, Joan Esteva.

Els diferents propietaris d'hotels de Portocolom han realitzat milionàries inversions en el manteniment de la infraestructura amb la finalitat de poder oferir un servei de qualitat, «no obstant això, el turista no roman tot el dia dins el recinte hoteler i en el moment en què surt de visita per la contrada, sofreix un fort i negatiu impacte visual per la mala imatge d'algunes zones de Portocolom», va apuntar Esteva.

El president dels hotelers de Portocolom va manifestar que l'aparença fisonòmica actual de l'entrada de Portocolom és «tercermundista», en la mesura en què «hi ha herbes de tota classe que s'haurien d'arrabassar. De fet, la primera cosa que contempla el visitant quan arriba, és un punt verd carregat de fems i d'altres deixalles abandonades».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris