nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

L'oposició demana al batle que executi el decret de demolició parcial d'un hotel

Joan Pascual diu que l'expedient està en curs i no hi ha una resolució ferma

L'oposició de Capdepera (Es Grup, PP i PSM) demanen al batle Joan Pascual (UCAP) que executi d'una vegada el decret de demolició de la part il·legal de l'aparthotel Green Garden, concretament, de la teulada i els tancaments laterals amb vidrieres, així mateix que ordeni que es deixi lliure la zona destinada en el projecte a aparcaments i que ara s'usa com a zona esportiva pels clients de l'hotel.

El batle emperò afirma que encara no s'ha signat l'ordre de demolició perquè l'expedient d'infracció urbanística segueix obert. «Això pot ser molt llarg. L'hotel ha presentat recursos i aquests s'han de resoldre, més endavant això pot acabar amb una demolició. Però, el procediment és molt llarg i nosaltres, com és lògic, l'hem de seguir». Després passà a matisar que «l'únic que ha fet "el complex hoteler, s'entén" és passar les vidrieres a l'altre costat».

No obstant les paraules de Pascual, l'edició d'ahir de la revista local Faxdepera publica un article en què es posa de manifest que el batle ara ja fa tres mesos que signà el decret de demolició parcial de l'aparthotel Green Garden. Així a l'esmentada publicació s'apunta que «després de tres mesos de tenir guardat en el seu despatx l'expedient de disciplina urbanística, incoat a Green Garden, amb la proposta de resolució signada per l'instructor, el batle decidí a la fi signar, en març de 1999, el decret de demolició dels elements que augmenten il·legalment el volum d'edificació permès. No obstant això, ens trobam a juny i la il·legalitat segueix vigent, com sempre tancats els aparcaments, convertits també il·legalment en zona esportiva».

L'oposició ahir també corroborà els fets publicats a la revista local. Des d'Es Grup, Joan Muntaner, insistí a reclamar al batle «que executi el seu propi decret de demolició que té damunt la seva taula» i que «no faci més irregularitats. El que passa a Capdepera és escandalós. El batle està molt segur de la seva majoria», sentencià.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris