cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
14°

L'Ibasan assegura que als estius aboquen fecals a la mar de Canyamel

Per això no els ha quedat més remei que construir la nova planta impulsora

El gerent de l'Ibasan (Institut Balear de Sanejament), Joan Matheu Horrach, assegurà ahir que els darrers estius s'han abocat aigües residuals a la mar de Canyamel perquè l'estació impulsora ja no funcionava correctament. Per això, i malgrat les pèrdues que està ocasionant al sector hoteler la instal·lació de la nova planta impulsora, decidiren continuar amb unes obres que Horrach diu que acabaran a finals de la setmana vinent.

«Els darrers anys hem tingut problemes d'abocaments cada estiu», assenyalà. Després passà a comentar que «des d'Ibasan posarem en marxa el projecte de l'estació impulsora a finals de 1998. Però, a Demarcació de Costes no li sembla bé i vàrem haver de modificar el projecte. A principi de 1999 tingueren la solució tècnica».

Horrach comenta que, per discrepàncies amb Costes, no els ha quedat més remei que construir la planta impulsora a la placeta de Canyamel, un indret on el nivell freàtic es troba molt amunt. El gerent d'Ibasan també explica que per mor d'això una obra que creien que s'acabaria a principis de maig s'ha endarrerit fins ara. «Com que el nivell freàtic es troba molt amunt no podíem segellar l'obra. Aquest fet ha obligat a construir les peces a part i a instal·lar-les fent servir grues especials».

També comentà que s'han trobat amb un emissari antic que no estava construït talment com apareixia en els plànols, la qual cosa els ha obligat a reconstruir-lo un altre cop.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris