cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

Els veïns de na Camel·la diuen que el pàrquing és un atemptat al patrimoni

Els residents de la zona presenten 700 signatures contra els aparcaments al passeig

«La construcció dels aparcaments subterranis del passeig de na Camel·la és un altre dels innombrables atemptats contra el patrimoni de Manacor que els polítics han consentit al llarg de la nostra història local. Ja és hora que aquests polítics actuïn per sentiments i no per diners», va manifestar emocionat, amb les llàgrimes a la cara, un dels veïns contraris al projecte de perllongació dels aparcaments de la plaça Jordi Caldentey cap al passeig de na Camel·la.

Aquestes declaracions foren lliurades ahir al matí, en el decurs d'una acalorada reunió, que mantingueren una vintena de veïns dissidents envers el pàrquing de na Camel·la i el batle de Manacor. Aquests veïns li presentaren un total de 650 signatures que pretenen salvar el caràcter i la integritat de l'emblemàtic passeig. Dilluns en presentaren les al·legacions.

Els veïns antiaparcaments, que recriminaran a Riera que no els hagués tingut en compte per debatre el projecte de na Camel·la, varen posar de manifest que «amb els aparcaments perdrem la qualitat de vida, ja que la zona esdevindrà un caos circulatori amb un augment de la contaminació acústica». Així mateix, els residents al passeig de na Camel·la temen que les obres no perjudiquin la integritat dels seus habitatges, «els terrenys de la zona són argilosos i passam pena que l'execució dels aparcaments no provoqui cruis i faci malbé les nostres cases».

L'arrabassada dels centenaris arbres que flanquegen na Camel·la ha esdevingut un dels principals motius de la discòrdia dels veïns. «Ara, en comptes d'arbres així com toca, ens volen posar bonsais i això no ho consentirem», expressaren indignats els residents de la zona.

Una de les qüestions que també criticaren els veïns afectats és que la zona és molt transitada pels escolars que van al col·legi amb bicicleta, i en el cas que s'executin els aparcaments augmentarà la perillositat per a aquest col·lectiu.

Per tots aquests motius, un dels veïns reclamà al batle Riera que «prengui una decisió valenta i no executi les 74 places dels aparcaments, ja que el projecte de na Camel·la és una de les herències de l'anterior equip de govern del PP que s'inclou dins les subvenciones del Pla Mirall».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris