cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
25°

Malestar veïnal a Portocristo per la contaminació acústica dels bars de nit

Aquests residents manifesten que l'Ajuntament ha fet «cas omís» a les seves peticions

«La contaminació acústica procedent de la marxa nocturna d'alguns bars propers als nostres habitatges ha trencat tot dret humà a poder descansar, dormir i viure», s'han queixat els veïns i veïnes que viuen al transitat carrer de les Coves del nucli costaner de Portocristo, al municipi de Manacor.

Davant «el renou insuportable i les contínues destrosses» que provoquen els bars de gresca nocturna de S'òliba, L'atzar, L'Havana Bar de Copes i Es Tòtem, el veïns d'aquesta zona afectada per les sortides de nit durant els caps de setmana han lliurat un denúncia davant l'Ajuntament de Manacor «per trobar una solució definitiva a un problema que patim des de fa més de deu anys i que, de moment, sembla que el Consistori manacorí n'ha fet cas omís», han manifestat els quaranta residents a Portocristo que han signat la denúncia que presentaren ahir dematí a l'ajuntament de la ciutat.

Els veïns de la carretera Coves denuncien que els bars nocturns anteriorment esmentats «incompleixen la normativa vigent en la mesura en què a part de no disposar de la pertinent insonorització del local i estar desproveïts d'una sortida d'emergència, el més greu és que no tenen la corresponent llicència d'obertura. No ens explicam per què l'Ajuntament no ha precintat aquests locals», han explicat els afectats per la contaminació acústica.

Una de les veïnes ha contat que «els divendres i dissabtes vespre és impossible descansar. La música a uns decibels elevadíssims i els crits de la gent, sovint gata, fins a altes hores de la matinada fan que la situació sigui insuportable. Cada cap de setmana hem de telefonar a la Policia, encara que malauradament en facin cas omís».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris