cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
22°

Urbanisme aprova la construcció de 212 habitatges de l'Ibavi al Viver

La jardinera de la plaça Mare de Déu de la Salut desapareixerà

El Consell de Gerència d'Urbanisme va aprovar ahir la llicència d'obres per a la construcció de 212 habitatges, un local i 285 aparcaments. Les obres seran executades per l'Institut Balear de l'Habitatge, que s'hi gastarà un total de 1.639 milions de pessetes. La promoció es construirà en una unitat d'execució de la barriada del Viver on encara ni tan sols s'han fet els vials. Aquesta nova promoció d'habitatges socials a càrrec de l'Administració pública complementarà les darreres construccions fetes en aquesta zona de Palma, concretament a Son Gibert.

D'altra banda, els grups que conformen aquest òrgan assessor del departament d'Urbanisme varen demanar una pròrroga d'una setmana per estudiar el projecte modificat de les obres a la plaça Mare de Déu de la Salut i al carrer de Sant Felip Neri. Aquest projecte inclou la supressió de la gran jardinera instal·lada a la plaça i la creació d'una zona verda a nivell del terra que doni una major visibilitat al conjunt. També s'asfaltarà i acondiciarà el paviment del carrer de Sant Felip Neri, que actualment està en mal estat.

El nou projecte no preveu la creació de bancs a la zona. Els veïns i els comerciants han demanat específicament que no s'hi instal·li cap tipus de mobiliari urbà «per evitar la presència de drogoaddictes i de vagabunds». Tot i això, la comissió del centre històric ha aconsellat que s'hi instal·li mobiliari urbà, per la qual cosa encara no se sap segur com quedarà el projecte definitiu.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris