algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
17°

Els taxistes del Llevant i el Migjorn se senten desprotegits per l'Administració

Reivindiquen la igualtat de condicions i que l'aeroport és de Mallorca i no de Palma

Els taxistes forans de la comarca del Llevant i del Migjorn han manifestat la seva indignació «per la franca desigualtat de condicions respecte als taxistes de Palma i sobretot perquè el Govern de Madrid, l'Ajuntament de Palma i la PIMEM no ens han donat el suport esperat a l'hora de fer complir el decret que permet la recollida dels nostres taxis a l'aeroport de Son Sant Joan».

Els taxistes de Manacor i Portocristo han coincidit a declarar que el «Govern central hauria de fer complir el decret estatal d'Àlvarez Cascos a la força, perquè salvaguarda la igualtat entre els taxistes de Ciutat i els de la Part Forana. Per molt que la delegada de Govern, Catalina Cirer, ens garanteixi la nostra protecció pels cossos de seguretat de l'Estat quan anem a carregar a l'aeroport, no ens sembla una via per solucionar el conflicte que ens enfronta des de fa més de deu anys. Volem una garantia de futur per al nostres fills, semblantment al que s'aconseguí a Barcelona».

Així mateix, «l'Ajuntament de Palma només ha donat suport als taxistes de Ciutat perquè conservin el monopoli de l'aeroport, cosa que ens ha perjudicat moltíssim. És evident que el consistori de Ciutat ha volgut tenir els taxistes de la seva banda amb la finalitat de recaptar vots i això és molt lleig», han declarat els taxistes, que han afegit que «les declaracions fetes per la PIMEM també ens han decebut molt, amb la qual cosa ens trobam desprotegits davant els ciutadans».

Malgrat que la delegada de Govern, Catalina Cirer, s'hagi compromès a garantir la protecció als taxistes de la Part Fornana, «nosaltres hem decidit que, mentre no se solucioni el conflicte amb Palma, no anirem a carregar a Son Sant Joan, perquè hi ha un grupet de taxistes que creuen que exercint la força opressiva aconseguiran la nul·litat del decret de Madrid. No consentim els actes violents ni les coaccions que alguns taxistes de Palma han efectuat sobre els forans», explicaren els taxistes de les parades de Manacor i del nucli turístic de Portocristo.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris