nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Els dissenyadors Adlib aproven la desfilada, però apunten errades

Destaquen les errades de coordinació que s'han produït en la darrera edició

Els 19 dissenyadors que mostraren les seves creacions a la passarel·la Adlib 2000 han fet una valoració positiva d'aquesta edició, però consideren que les errades s'haurien pogut evitar. La majoria dels professionals consultats considerà «escàs» i «poc representatiu» el nombre de peces que podien mostrar a la desfilada, quatre per cada firma. Maria José Miranda, tot i que el seu cas és especial ja que es dedica a dissenyar roba per a infants i pogué presentar-ne 15 models, també comparteix la reivindicació dels seus companys.

Una altra de les queixes generalitzades és la dificultat per apreciar, des dels bancs del públic, els detalls de la roba. La llunyania de l'escenari, la poca visibilitat de la plaça on es va celebrar la desfilada, juntament amb el fet que només es va instal·lar una pantalla gegant, influïren en la dificultat de seguir detalladament l'espectacle. «D'alguna manera, tot això es trobava compensat amb el marc, però la desfilada va resultar massa freda», opina Verónica, d'Artesania Urbana.

Tothom està d'acord amb les models. «Eren molt professionals», indiquen, però també hi ha qui pensa que determinades dones estaven massa primes. El creador José Marcos, d'Ishvara, es va veure especialment perjudicat. Mentre es presentaven les seves creacions es donava el nom d'una altra firma i les característiques d'altres productes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris