cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 24°
27°

El Govern estima que el nou recinte firal tindrà un cost de 1.500 milions de pessetes

Sampol: «Les instal·lacions tindran un nivell de qualitat que farà de les fires una referència ineludible»

El cost total del nou recinte firal serà de 1.500 milions de pessetes, segons va confirmar ahir el vicepresident del Govern balear i conseller d'Economia, Comerç i Indústria, Pere Sampol, a Diari de Balears. «Estam convençuts que amb aquest nou recinte serà possible assolir un nivell de qualitat i de capacitat que farà de les fires que s'hi celebrin una referència ineludible per als distints sectors econòmics del nostre entorn», declarà Sampol.

«Hem assumit el repte de superar les limitacions que comporta l'actual recinte firal, apostant de manera clara i decidida per la construcció d'un nou complex que donarà plena satisfacció a les creixents demandes que se'ns presenten de cara al futur», va afegir el responsable del Govern en matèria econòmica.

El nou recinte firal, situat a pocs metres de l'actual al polígon de Llevant, augmentarà la superfície destinada a exposició dels 5.064 metres quadrats actuals fins als 18.000, segons s'estableix en el concurs d'idees per a la seva construcció. Aquest complex es construirà sobre una superfície de 26.000 metres quadradats, davant dels 6.170 actuals, i disposarà d'un aparcament que augmentarà les 150 places de Fires i Congressos fins a 450.

El Govern ha volgut implicar el món econòmic en aquest projecte i a aquest efecte la Cambra de Comerç disposarà d'una zona de 3.000 metres quadrats en el nou recinte firal. El vicepresident Sampol apunta que no es descarta la participació en la gestió dels empresaris illencs.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris