cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

El fiscal demana 24 anys per al jove acusat de clavar 46 ganivetades a son pare

Segons ell, els fets, ocorreguts fa dos anys, foren provocats per constants maltractaments

El jove de 20 anys acusat de matar a punyalades el seu pare fa dos anys a Palma i pel qui el fiscal demana 24 anys de presó, declarà ahir davant el tribunal que son pare el maltractà durant tota la vida i que el vespre dels fets havia pres drogues. L'apunyalament tingué lloc la matinada del 21 de juliol en el domicili on l'acusat, Yasser Ahmed Adel Berrero, vivia amb el seu pare, a Palma. La defensa demana l'absolució del jove.

El presumpte autor dels fets declarà ahir davant el jurat i la magistrada Margalida Beltran que la seva mare l'abandonà quan ell tenia 10 anys a causa dels constants maltractaments que sofria de part de son pare, nascut al Marroc i nacionalitzat espanyol. Poc després el seu pare ingressà a la presó acusat d'un delicte contra la salut pública i va ser ell qui s'encarregà dels seus quatre germans menors.

Quan tingueren lloc els fets, l'acusat vivia sol amb el seu pare ja que els germans menors s'havien independitzat o es trobaven en centres d'acollida. El jove treballava instal·lant tendals i evitava estar molt per casa seva ja que «tot eren bronques», segons declarà ahir. El dia dels fets, el jove arribà al domicili a la 1.30. Son pare li pegà una galtada i li digué que no servia per res ja que el jove tenia l'habitació desordenada. Aquest, «molt dolgut» per les paraules, abandonà la casa, no sense abans consumir un poc de cocaïna i haixix, ja que «sempre hi havia alguna cosa per la casa». El jove, segons el fiscal, tornà al domicili unes hores després, agafà un ganivet de la cuina, entrà a l'habitació i l'apunyalà 46 vegades. La defensa demanà l'absolució perquè es trobava sota els efectes de les drogues.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris