nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 17°
16°

Neckermann assegura que superarà amb un 6% les xifres de l'any passat

Tot i això, espera una temporada similar a la del 1999

El vicepresident executiu de Neckermann, Lothar Buss, afirmà a Eivissa que el seu touroperador està registrant en aquests moments un increment de clients respecte de l'any passat del 6 per cent. Buss reconegué, tot i això, que les vendes no estan evolucionant a les Balears de la manera esperada al principi i, per aquesta raó, preveu que la temporada finalitzarà amb uns registres molt similars als que es donaren el 1999, considerats excel·lents pel sector turístic.

«Per enguany, havíem planificat un increment del 5 per cent, però no crec que es pugui aconseguir aquesta quantitat. Estam contents perquè podem tenir 182.000 clients a Eivissa, com el 1999, i aquest és ara el nostre objectiu», explicà. Buss va fer aquestes afirmacions durant la visita que va realitzar a Eivissa per celebrar els 30 anys de feina d'aquest majorista amb l'illa eivissenca.

També es referí a la contractació en la temporada baixa i explicà que, tot i que confia que, a poc a poc, s'incrementi el nombre de clients, la demanda encara és molt baixa (7.000 passatgers l'hivern passat). El vicepresident executiu de Neckermann coneix el projecte del Govern d'implantar un impost turístic i diu que no està en contra de la filosofia d'aquesta mesura per millorar el medi ambient, però considera que s'ha escollit una fórmula incorrecta per cobrar-lo.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris