cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

La parella que fou arrestada a Eivissa per homicidi introduí a l'illa 5 milions falsos

Els doblers varen ser intervinguts a una cubana i a un espanyol al final de maig

Policies nacionals de la Comissaria d'Eivissa han arrestat fa uns dies dues persones presumptes responsables d'un delicte de falsificació de moneda. Es tracta de la ciutadana cubana Soraya A.R., de 33 anys, i de José Antonio V.R. de 50 anys. La Policia els intervingué un total de 461 bitllets de 10.000 pessetes falsificats. Segons indagacions posteriors, aquests detinguts reberen els doblers de mans d'una parella de valencians que foren detinguts el mes d'abril com a presumptes autors de la mort d'un ciutadà valencià en aquella ciutat. Precisament, segons fonts de la Comissaria d'Eivissa, la persona que morí a mans d'aquesta parella és el falsificador dels doblers intervinguts fa dues setmanes.

L'operació policíaca començà el passat mes d'abril, quan es tengué coneixement de la lliure circulació d'una partida de bitllets falsos que provenien d'un mateix punt de falsificació. A partir d'aquell moment s'inicià el seguiment de certes persones, les característiques físiques de les quals coincidien amb les assenyalades per les persones que detectaren la falsedat de la moneda. Fruit d'aquesta vigilància els investigadors localitzaren i identificaren la súbdita cubana i l'altre arrestat.

És a partir d'aquestes detencions quan s'investiga la procedència dels bitllets i es descobreix que han estat introduïts a Eivissa per la parella de valencians que foren detinguts el passat mes d'abril quan viatjaven des de Dènia fins a Eivissa com a suposats autors de la mort d'un ciutadà valencià. A aquesta parella també se'ls intervingueren bitllets falsos que coincideixen plenament amb els recentment intervinguts. La parella, que actualment es troba a l'espera de judici, matà el falsificador i li robà els doblers.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris