nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

El Govern només aconsegueix de TUI el vistiplau a la «filosofia» de l'ecotaxa

El president de Preussag diu que els detalls depenen «de la responsabilitat de l'Executiu»

El Govern balear només aconseguí de la companyia alemanya Preussag i del majorista TUI el vistiplau a la «filosofia» de l'ecoimpost «per fer una oferta turística de qualitat», però els detalls «són una qüestió de la competència i responsabilitat del Govern», puntualitzà Michael Frenzel, president de Preussag. Frenzel, juntament amb el president del grup TUI, Ralf Corsten, es reuniren ahir al Consolat de Mar amb el president del Govern, Francesc Antich, i el conseller de Turisme, Celestí Alomar, per tal d'explicar-los l'ecoimpost i tractar diferents temes turístics.

No obstant això, Frenzel anuncià que estudiarien l'esborrany i els grups tècnics d'ambdues parts mantindrien noves reunions per tal «d'aportar la nostra experiència sobre com es pot fer millor» la implantació d'aquest tribut. A més de l'ecoimpost, el Govern explicà als directius turístics alemanys les actuacions adoptades quant a l'escassesa d'aigua. «Estam molt impressionats per les mesures que s'han posat en marxa i les que estan previstes per millorar la infraestructura i la qualitat del producte de les Illes Balears», digué Frenzel.

Per la seva part, Michael Frenzel i Ralf Corsten explicaren al Govern la fusió amb el majorista britànic Thomson. El conseller de Turisme indicà que era «un procés interessant perquè la confiança del grup turístic envers les Balears és des de fa molt de temps i els projectes de cada vegada seran més comuns». Al contrari del que pensen els hotelers, Alomar considera que la fusió serà positiva perquè afavorirà la desestacionalització dels turistes al llarg de l'any. Frenzel volgué tranquil·litzar el sector hoteler perquè «la clientela de TUI i la de Thomson tenen el mateix nivell d'exigència de qualitat i l'únic que es produirà serà una millora de la relació entre ambdós grups».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris