lluvia ligera
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

El PSM suspèn el secretari de treball i sou per un període de dos mesos

Segons l'informe obert, va faltar a la feina de manera injustificada durant un mes

L'equip de govern nacionalista de l'Ajuntament de Petra ha suspès de treball i de sou durant dos mesos el seu secretari, Francisco González. Per la seva banda, el funcionari no descarta recórrer a la via penal, encara que de moment, anirà al Jutjats del Contenciós Administratiu. El contingut de l'expedient que el PSM ha obert a González posa de manifest que durant el passat mes d'agost el secretari va faltar a la feina un total de 20'6 hores de manera injustificada.

L'expedient del funcionari ha estat instruït per la Conselleria d'Interior, que ha considerat la falta com «molt greu», en la mesura en què, tal com dicta la llei, l'abandonament injustificat d'un determinat lloc de treball per part d'un funcionari públic «durant més de deu hores en el decurs d'un mes, és considerat com a tal i pot aplicar-se una sanció d'entre un mes i tres anys quant a suspensió de treball i remuneració econòmica», tal com va explicar el regidor nacionalista Sebastià Reixac.

En aquest sentit, l'instructor de la Conselleria d'Interior que porta el cas de Francisco González, va proposar suspendre'l per tan sols un mes de treball i de sou. No obstant això, «la Comissió permanent de l'Ajuntament de Petra va optar, des d'un primer moment, per sancionar González per una període de cinc mesos», va posar de manifest Reixac. Finalment, en la sessió plenària amb caràcter ordinari, celebrada la passada nit de dijous, es va acordar posar una sanció a Francisco Gonzàlez per un període de dos mesos.

Per la seva banda, Francisco González va posar de manifest que recorrerà aquesta sanció al Jutjat del Contenciós Administratiu.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris