cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Els desgavells del pla Mirall

UM denuncia el mal estat de les obres del centre de Palma i el perill patrimonial

«Un desgavell constant». La frase per definir el que és el pla Mirall a la nostra ciutat pertany a Ferran Trujillo, el regidor únic del grup municipal d'Unió Mallorquina a l'Ajuntament de Palma. El regidor nacionalista assegurà que «és absolutament necessari que tornem a denunciar la manera de dur a terme el pla Mirall i la manera de fer les obres en general per part d'aquest Ajuntament».

Trujillo ha detectat tot un seguit d'irregularitats. Al carrer de can Formiguera les obres fa sis mesos que en teoria han acabat. Tal com es pot pot veure a la fotografia que reproduïm, s'ha deixat un espai sense empedrar. «Acabar una obra així, deixant aquest espai sense pedres, és absolutament impresentable en qualsevol cas, però especialment greu si consideram que aquesta obra afectava un dels llocs més rellevants del nostre Centre Històric. En aquest cas, esperam que l'Ajuntament prengui les mesures urgents oportunes per deixar aquesta obra en perfecte estat, ja que sis mesos en aquestes condicions és, des de qualsevol punt de vista, inadmissible».

Trujillo també explicà que s'han fet unes obres de canalitzacció duites a terme devora de la murada de Palma. «Aquestes obres de canalització han provocat la trobada de diferents restes arqueològics. Sobre elles no es té constància de l'elaboració de cap informe arqueològic, la qual cosa podria suposar una clara vulneració de la Llei de Patrimoni Històric».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris