cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
20°

El consistori vol que el Govern faci un estudi dels recursos de la Serra

El Partit Socialista de Fornalutx presentà en el transcurs del darrer ple municipal una moció, que per cert fou aprovada per unanimitat, motivada pel gran debat existent actualment sobre el desenvolupament sostenible i la preservació dels espais naturals més valuosos de l'Illa, i pel fet de defensar dins els seus programes la protecció del medi ambient i dels indrets privilegiats com la serra de Tramuntana i la de Llevant.

Davant això el PSOE, i també l'Ajuntament de Fornalutx, que així ho va decidir, instarà el Govern de les Illes Balears a dur a terme tan aviat com sigui possible un pla d'ordenació dels recursos naturals de la serra de Tramuntana i a la de Llevant, on es plantegi de manera seriosa quines zones tenen valor ecològic i paisatgístic, així com la fórmula que es considera més adient per dur a terme la seva protecció, no descartant la del parc natural.

De la mateixa manera, es demana que el procés es faci amb la màxima participació i informació de les institucions, entitats associatives i ciutadans que en puguin estar afectats. Els socialistes manifestaren també el seu rebuig dels incidents que recentment es varen produir a Son Servera. Val a dir que una representació dels contraris a la possibilitat que es faci el parc natural assistiren al ple.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris