lluvia ligera
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

L'Ajuntament agilita els tràmits per al cobrament d'infraccions de trànsit

Sols en l'any 1999 s'imposaren 25 mil multes per l'ORA i només 2.400 per Policia

L'Ajuntament de Sóller ha decidit intensificar el control sobre les sancions de trànsit segons ha confirmat el batle Joan Arbona en el transcurs de la seva conferència de premsa setmanal. Segons el batle, fins ara moltes de les infraccions que es posaven quedaven sense tramitar, especialment aquelles en què els infractors eren de fora que era pràcticament impossible localitzar, ja que no hi havia possibilitat d'accés a la base de dades de trànsit, cosa que ara es podrà fer gràcies a un conveni.

Com a dades curioses, podem esmentar que durant l'any 1999 s'imposaren fins a 25 mil multes per infraccions relacionades amb l'ORA, de les quals sols se'n varen poder tramitar 8000, mentre que la Policia Local en va imposar tan sols 2.400 i en aquest cas sí que es tramitaren gairebé totes. En canvi, en el 1998 entre sancions per ORA i les imposades per la Policia foren 33.100, és a dir, algunes més que l'any passat, però sols s'ingressaren 7.300.000 ptes. pels 11 milions de l'any passat.

Amb vista a l'any en curs, Joan Arbona ha manifestat que la intenció és reduir el nombre d'infraccions, però augmentar la recaptació, fet que serà possible ja que es troba en estudi un possible augment de l'import de les sancions, per la qual cosa s'estima que en el 2000 per aquest concepte es podrien ingressar uns 19 milions.

Val a dir que també s'han iniciat els tràmits per tal de procedir a l'embargament de comptes corrents d'aquells morosos que deuen una quantitat major. En aquest sentit, Arbona ha anunciat que en el seu moment s'iniciaren un centenar d'expedients, però que des que es va anunciar fa unes setmanes la intenció de procedir a l'embargament de comptes, han estat molts els morosos que han decidit fer efectiu el seu deute, per la qual cosa sembla que a hores d'ara només n'hi ha una quarantena que continuaran la seva tramitació fins al final.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris