cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Cort esbucarà l'hostal Calipso i hi construirà una nova zona verda

L'edifici cedit està situat a la carretera militar de la Platja de Palma

L'Ajuntament de Palma farà una nova zona verda a la Platja de Palma, just en el terreny on ara mateix hi ha l'hostal Calipso, és a dir, en el número 357 de la carretera militar. Aquest hostal ha estat cedit de manera gratuïta a Cort perquè passi a fer part del sistema d'espais lliures públics, o amb qualsevol altra qualificació urbanística que suposi la seva inedificabilitat.

Segons va explicar als mitjans de comunicació el regidor d'Urbanisme, Rafel Vidal, «encara no se sap exactament què és el que s'ha de fer en aquesta zona. El que és clar és que haurem de tomar l'hostal i que la millor opció possible és fer-hi una gran zona verda». Aquest hostal ha estat cedit a Cort en virtut de la Llei de reconversió del sector turístic, que obliga a la destrucció de places hoteleres de baixa qualitat per construir-hi complexos més modernitzats.

L'hostal Calipso compleix a la perfecció aquest requisit. Es tracta d'un establiment de 28 habitacions i cinquanta places i la seva categoria era d'hostal residència d'una estrella. Fins que ahir es va aprovar per comissió de govern de l'Ajuntament de Palma acceptar aquesta donació, l'hostal pertanyia a l'entitat mercantil «Explotacions Turístiques de les Illes SL», empresa que en aquest expedient ha estat representada per Pedro Pascual Gual.

En les especificacions tècniques s'assegura que l'edifici es compon de soterrani, planta baixa i un primer pis, amb una cabuda per planta de cent quaranta-cinc metres quadrats i un àtic que té quaranta-cinc metres quadrats i cent metres quadrats de terrassa. El solar és de més de doscents cinquanta metres quadrats.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris