nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
20°

Els taxistes de Palma expulsen els de la Part Forana de Son Sant Joan

Ahir protagonitzaren nous enfrontaments i una aturada improvisada

Els taxistes de Palma tornaren a armar un daltabaix a Son Sant Joan i guanyaren una primera batalla: fins que s'aclareixin les coses, els professionals de la Part Forana no podran carregar a l'aereoport.

Així ho va prometre als taxistes el director general de transports, Joaquín Rodríguez, després que improvisassin durant un parell d'hores de l'horabaixa d'ahir una gran aturada i protesta contra el carregament de taxis de la Part Forana.

Ahir a l'aereoport es varen tornar a viure escenes de tensió quan es va descobrir que dos taxistes de la Part Forana havien carregat de manera «completament il·legal». Els conductors de Palma es varen organitzar de seguida per impedir aquestes càrregues i tal com va definir la situació a aquest diari el president dels taxistes de Pimem, Biel Moragues, des de Madrid «ha passat el que vosaltres dèieu, ha començat la guerra».

Una de les coses que ha de quedar més clara és que la situació viscuda ahir a l'aereoport va ser completament improvisada i fruit de la reacció dels taxistes palmesans a la càrrega dels de la Part Forana. En cap moment no hi havia prevista una reivindicació organitzada, que es deixa per al dissabte. En aquests moments les aturades previstes per al cap de setmana es mantenen en ferm i si no es desconvoca a darrera hora, dissabte no hi haurà taxis entre les vuit i les dotze del migdia i entre les quatre i les vuit de l'horabaixa.

D'altra banda, s'ha de destacar que els taxistes afiliats a Caeb varen remetre ahir als mitjans de comunicació un comunicat en què afirmen que les aturades no han estat comunicades a aquesta agrupació empresarial. «Pimem en cap moment no s'ha posat en contacte oficialment amb nosaltres ni per anar a la Conselleria ni a la Delegació del Govern i molt manco per convocar una aturada conjunta».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris