nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
20°

UM desmenteix els rumors d'una moció de censura aquesta tardor

Afirma que responen a la intenció de mantenir alta la moral del PP

La presidenta d'Unió Mallorquina, Maria Antònia Munar, sortí ahir al pas dels rumors sobre una possible ruptura del seu partit amb el Pacte de Progrés que abocaria a la presentació d'una moció de censura aquesta tardor. La presidenta del govern nacionalista del Consell de Mallorca fou rotunda: es tracta de rumors «interessats» que ha fet circular el PP per mantenir alta la moral dels militants.

Munar negà l'existència de negociacions amb els conservadors tal com ha fet en un circular adreçada a tots els militants del partit que lidera. Altres dirigents d'Unió Mallorquina s'han expressat a Diari de Balears amb la mateixa contundència.

Maria Antònia Munar es mostra particularment satisfeta per la manera com el Govern ha donat solució al problema de l'aigua i per les dosis de pragmatisme que la consellera de Medi Ambient ha demostrat finalment respecte d'aquesta qüestió. És més, ahir animà l'Executiu a mantenir una posició ferma davant Emaya en uns moments en què l'empresa municipal es mostrava encara reticent a la signatura del conveni. Al partit nacionalista de centre comencen a estar cansats d'haver de sortir al pas de manera constant del que consideren «intoxicacions» dels conservadors amb l'única intenció de mantenir l'esperança entre una militància desanimada arran de la pèrdua del poder insular i autonòmic.

De fet, Munar, a pesar de diferències puntuals amb el Govern de Progrés, sempre ha mantingut que no hi havia elements que poguessin canviar la decisió que prengué Unió Mallorquina el juliol del 1999. Tot i això, Unió Mallorquina manté viu com a tret identitari el seu caràcter de partit frontissa amb la capacitat de decantar el signe dels executius autonòmics cap al centredreta o cap al centreesquerra.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris