lluvia ligera
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

EU-Els Verds vol que el batle aclareixi si anà a una festa al carrer Sant Feliu

Segons la coalició aquest esdeveniment no tenia cap permís municipal

El grup municipal d'Esquerra Unida-Els Verds a l'Ajuntament de Palma formularà en el pròxim ple tot un seguit de preguntes al batle Fageda relacionades amb la festa organitzada pel diari alemany Palma Kurier el 2 de juny passat.

Segons varen explicar els regidors d'aquesta formació, «el divendres dia 2 de juny va tenir lloc una festa organitzada per un diari alemany al carrer de Sant Feliu, cantonada amb el carrer Sant Gaietà. Segons les nostres informacions aquesta festa no disposava de permís de l'Ajuntament, però va tenir lloc, fins i tot amb la presència del batle, malgrat les denúncies d'alguns veïns a la Policia Local».

Per això demanaran si «és cert que la festa que va organitzar un diari alemany el dia 2 de juny al carrer de Sant Feliu no disposava de permís de l'Ajuntament de Palma?»; «és cert que el batle de Palma va acudir a aquesta festa?»; «és cert que la Policia Local no va actuar malgrat les denúncies veïnals?» i «és cert que a les invitacions per a aquesta festa, hi figurava l'escut de l'Ajuntament de Palma?».

Aquest diari es va posar en contacte amb la cap del gabinet de premsa de l'Ajuntament de Palma, que assegurà que el batle Fageda no va assistir a aquesta festa, com tampoc no ho féu ningú de l'equip de Govern.

De fet, s'ha assegurat que la determinada festa no va existir sinó que l'aglomeració de gent en el carrer de Sant Gaietà es deu al fet que les portes del Casal Solleric estaven obertes i que hi havia molta de gent visitant una exposició en el mateix centre coordinada pel diari.

El que sí és cert és que a l'anvers de la invitació. on és ben visible l'escut de Cort, es llegeix: «Fiesta de Calle. A continuació i amb motiu d'aquest extraordinari acte, els veïns del Casal Solleric us conviden a participar a una exclusiva festa de carrer... se centrarà als carrers de Sant Gaietà i Sant Feliu».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris