lluvia ligera
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
18°

Immobiliària Alandroal interposa recurs perquè està obligada a protegir el bastió

La promotora argumenta que l'estructura militar «no és digna de ser conservada»

La immobiliària Alandroal S.L. ha interposat un recurs administratiu a la Comissió de Patrimoni Històric del CIM per estar obligada a protegir i integrar el bastió dins dels dos edificis que ha de construir en el solar de l'antic magatzem d'Olis Balle, a les Avingudes.

En el recurs, segons la representant legal d'aquesta immobiliària, Catalina Gomes, «hem al·legat que el bastió no és digne de conservació» i que «el perjudici que ens suposa "una pèrdua de 250 milions" és descompensat respecte a la importància que pugui tenir l'estructura militar».

Així, Gomes diu que si valoram les pèrdues en 250 milions per la modificació del projecte i integració del bastió «ens demanam si val la pena obligar una empresa privada a haver de conservar aquesta estructura que pensam que no és de gran valor ja que només queda en peu la resta de la seva base, mai no vista, que la mateixa Administració ja va enderrocar en el seu temps igual que la porta Pintada». La representant legal de la promotora Alandroal afirma que la intenció és exhaurir tots els recursos per la via administrativa i no descarta que després, segons la contestació de l'Administració, interposi un recurs per la via judicial a través del contenciós administratiu.

Pel que fa a les possibles compensacions per la pèrdua de terreny, la immobiliària Alandroal va mantenir una primera entrevista amb representants de l'Ajuntament de Palma. Segons Catalina Gomes, «estam pendents del que ens digui Cort que encara no ens ha concretat si haurà compensacions readequant el volum del projecte original».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris