nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

Més de cent persones contribuïren en la neteja del litoral de la Colònia

Durant el matí es varen omplir unes 300 bosses grosses plenes de fems

Més d'un centenar de persones d'Artà es va reunir ahir per celebrar una diada de neteja que es va dur a terme en el litoral de la Colònia de Sant Pere. Els participants varen omplir més de 300 bosses grosses per dipositar el fems que trobaren a l'itinerari que partia des de s'Estanyol, passant per la Colònia de Sant Pere fins arribar a es Canons.

Durant el trajecte es varen recollir tota mena d'objectes i deixalles: plàstics, llaunes, ferralles, papers, fustes, restes d'obra, entre d'altres escombraries.

La diada de neteja va estar coordinada pel president del cos de voluntaris d'Artà, Salvador Medina. Un gran nombre de membres d'aquest col·lectiu foren els qui participaren de manera més activa en la neteja del litoral. També col·laboraren en les tasques de neteja un grup de persones que pertanyen al Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere que dirigiren els seus esforços en la neteja del moll i on, precisament, estan paralitzades des de fa més de dos anys les obres del port esportiu.

La diada de neteja va acabar amb un dinar de companyonia que va consistir en una fideuà per a tots els participants, tenint com escenari l'esplanada de les Cases de Betlem. Els organitzadors qualificaren d'exitosa la diada de neteja al litoral de la Colònia de Sant Pere, tant, que ara ja s'està programant una altra jornada que es durà a terme a la zona de sa Canova perquè durant el dia d'ahir no es varen poder realitzar les tasques en aquesta part del municipi.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris