cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
20°

Desenes de veïns exigeixen el carril bici a la diada ciclista reivindicativa

Els concentrats proposen aprofitar l'ampliació de la carretera a Pòrtol

Devers mig centenar de veïns respongué ahir a la convocatòria organitzada pel grup ALES per reclamar el manteniment del carril bici al projecte d'ampliació de la carretera Pòrtol-Santa Maria. Els veïns es concentraren davant la plaça de l'Ajuntament, on no els va rebre cap autoritat, i hi col·locaren un mural de cartró de devers dos metres amb una bicicleta.

A la concentració, el representant d'ALES, Guillem Ramis, justificà l'exigència i raonà que «es pot utilitzar les obres d'ampliació de la carretera per fer el carril bici, que pot ser un model per a tot Mallorca». Ramis volgué deixar clar que «un carril bici no implica una ampliació exagerada».

Posteriorment, els concentrats pujaren a la bicicleta i feren una passejada reivindicativa, arribaren fins al nucli de Son Bieló i recorregueren un tram del camí des Jardí, que l'Ajuntament proposa com a alternativa per als ciclistes. La proposta del Govern és eixamplar l'actual traçat fins a 18 metres incloent-hi un vial lateral per a ciclistes, encara que el conseller d'Obres Públiques, Josep Antoni Ferrer, estudia suprimir el carril bici.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris