nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 17°
16°

La nova comissaria costarà 212 milions i la sufragarà Interior

La Policia de l'Estat comptarà amb modernes instal·lacions

La ciutat de Manacor comptarà amb una nova comissaria del Cos Estatal de Policia l'any 2001. Així ho va confirmar el batle de Manacor, Miquel Riera (ALM-UM) explicant que l'Ajuntament ha rebut ja el projecte de l'edifici. El Ministeri ja té la llicència d'obres del nou emplaçament de la comissaria amb la intenció de començar el més prest possible la construcció de l'immoble.

L'edifici estarà ubicat a les immediacions de la rambla del Rei en Jaume i comptarà amb una planta de soterrani, planta baixa i tres pisos. La superfície total a construir és de 1.739 m2. El projecte té un cost previst de 212 milions de pessetes, segons informacions procedents des del propi Ministeri d'Interior.

El batle de Manacor, Miquel Riera, va expressar la seva satisfacció pel fet que finalment s'hagi activat la construcció d'una nova comissaria pel municipi. «L'actual edifici està completament obsolet i la veritat és que és molt necessari que es construeixin unes noves instal·lacions que siguin dignes i adequades a un municipi com el de Manacor, que ja té una població que sobrepassa els 33.000 habitants», va comentar Riera.

Malgrat la bona notícia pel municipi, aquesta s'ha acceptat amb certa reserva tant per part dels polítics com pels propis agents del Cos Nacional de Policia, que fa molts d'anys que l'estan esperant. De fet, el passat dia 18 de gener del 1999, dos arquitectes del Ministeri d'Interior varen realitzar una visita a la zona on estava prevista la construcció de la nova comissaria.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris