algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

Els veïns de Randa denuncien que el futur centre sanitari sigui de la Sala

Els randins no descarten fer un recurs per defensar-ne la titularitat

Els veïns de l'assentament de Randa, en el terme municipal d'Algaida, s'oposen frontalment a la intenció que té l'Ajuntament d'ubicar el futur centre sanitari a l'antic edifici des Forn del nucli algaidí. El motiu que al·leguen els habitants és que «es Forn no és de titularitat municipal, sinó que està constatat en un document de l'any 1861 que aquest immoble és possessió dels hereus que figuren a l'escriptura», segons va explicar el president de l'Associació de Veïns de Randa, Pedro Verdera.

En aquest sentit i en defensa dels seus drets, «els veïns de Randa no descartam interposar un recurs contenciós a l'Ajuntament per tal de demostrar que es Forn és de titularitat comunal dels randins i no de l'Ajuntament», va manifestar Verdera.

El president dels veïns de Randa va esmentar que «l'escriptura de l'any 1861 evidencia que la titularitat de l'immoble pertany a la nostra comunitat ja que s'especifica que es Forn és inherent a l'explotació del puig de Randa mentre no hi hagi una cessió directa de l'administrador a favor de l'Ajuntament».

Verdera va voler deixar ben clar que «nosaltres no qüestionam la necessitat de tenir una unitat sanitària bàsica a Randa, sinó que estam en contra del lloc on es vol ubicar. A més, l'equip de govern no ha fet cap passa per trobar altres locals més adients pel centre sanitari».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris