algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Portocolom disposa d'una definitiva i nova oficina d'informació turística

L'anterior centre estava en una instal·lació prefabricada que havia quedat petita

La zona costanera de Portocolom de Felanitx disposa ja d'una nova i definitiva oficina d'informació turística que es va inaugurar el passat divendres a vespre. Anteriorment aquest punt d'informació estava ubicat en una instal·lació prefabricada. El nou centre està situat a l'avinguda Cala Marçal, concretament al complex Jardins del Rei, a un gran local que és en possessió de l'Ajuntament encara que no és de propietat municipal.

A l'acte d'inauguració hi assistiren els socialistes Miquel Riera, batle de Felanitx i Joan Rigo, delegat de Turisme. També hi fou present el president de l'associació hotelera, Joan Esteve. Miquel Riera va valorar de forma molt positiva la ubicació del centre ja que es troba a un lloc molt cèntric pel turista i que disposar d'aquest lloc era una aspiració de l'Ajuntament de Felanitx des de fa temps. El president de l'associació hotelera, per la seva banda, va agrair a l'Ajuntament que «algunes de les nostres peticions es facin realitat ja que aquest centre estava en primer lloc de preferència».

El 1999, explicà Joan Rigo, l'oficina d'informació turística va ser visitada per 11.000 turistes. Aprofitant que el local on hi ha el centre d'informació turística és de grans dimensions han deixat aquest espai per ubicar-hi una mostra de productes que s'elaboren a Felanitx per donar-los a conèixer i, si el turista s'interessa, informar-lo d'on pot anar a comprar-lo. En aquesta exposició hi ha artesania, com és ara ceràmica, embotits, formatges i moltes altres coses que el visitant podrà conèixer.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris