algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
14°

L'antic edifici Baviera de Portocristo es convertirà en un restaurant amb música llatina

Els responsables del negoci, de capital estranger, volen unir el ritme caribenc amb el mallorquí i fer tot un espectacle

Un grup inversor estranger s'ha fet seu un edifici considerat com emblemàtic pels veïns de Portocristo que estan a favor de la segregació del nucli costaner respecte de Manacor. Aquest edifici, conegut com Baviera, està ubicat vora la carretera A 715 entre Manacor i Portocristo, i, diuen els veïns del nucli costaner que divideix ambdues zones. L'antic edifici Baviera, que va passar de ser l'estudi d'un reconegut fotògraf a ser discoteca, ara es transformarà en una cafeteria, bar i restaurant amb música amb viu i ambient llatinoamericà. El local, que ben prest obrirà les seves portes al públic, serà conegut com Cachito's Latin Live i s'inspirarà en el menjar, la música i l'ambient de les terres de Sud-amèrica i del Carib.

Els promotors del restaurant han comentat a aquest diari que volen aconseguir crear un ambient alegre i festiu, en el qual la música hi prendrà part important.

«No volem canviar, per res, l'estil de l'edifici, respectam la pedra vista i l'estructura inicial, el que estam reformant és l'interior del local i, a més a més, hem fet fer una gran esplanada que tindrà cabuda per posar-hi molts de cotxes i autocars», comenten els promotors de Cachito's Latin Live.

El símbol del restaurant serà un pebre, «element indispensable en la bona cuina de Llatinoamèrica», ens expliquen. Els promotors de la cafeteria-restaurant també comenten que «nosaltres volem fer un bocinet de bona cuina, un bocinet de ball llatí, un bocinet de vida i tot l'ambient de Llatinoamèrica a Mallorca», expliquen.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris