muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
17°

La marxa de vehicles cap a Palma va transcórrer sense incidents

Una cinquantena de tractors envaí de bon matí la carretera de Manacor

La matinada d'ahir la plaça de Sant Llorenç des Cardassar presentava un aspecte molt diferent al dels dies normals: uns 50 tractors la varen ocupar a les 6.30 hores per partir cap a Palma a manifestar-se contra la política agrària i mediambiental del Govern balear. La majoria de manifestants, però, partia amb l'objectiu d'evitar que es faci el Pla d'Ordenació dels Recursos Naturals (PORN) i el parc natural de la serra de Llevant, ja que consideren que els perjudicarà a l'hora de desenvolupar les feines del camp. La manifestació dels tractorers de la comarca fou organitzada per l'Associació per la defensa del Llevant de Mallorca, que res no té a veure amb l'Associació per la defensa de Mallorca.

Encara no havia clarejat quan a les 7.00 del matí els 50 tractors del Llevant partien un rere l'altre de Sant Llorenç envaint la carretera de Manacor-Palma amb l'objectiu d'arribar a la ciutat devers les 11.00 hores.

Els manifestants no crearen excessius problemes de trànsit i les retencions foren pràcticament nul·les. A les 8.20 del matí la comitiva passà per la variant de Montuïri-Porreres i sobre les 9.00 arribava a Algaida.

El sol i el bon temps s'aliaren amb els pagesos, que travessaren l'Illa acompanyats, de ben a prop, per diversos agents de la Guàrdia Civil de Trànsit. La majoria de tractors duien només una persona, però n'hi havia algun que s'animà i dins la pala o el remolc transportava la família, el germà, el fill, etc.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris