cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
22°

La Policia deté un home de 32 anys per l'agressió sexual a la dependenta d'una tenda a Palma

La intervenció d'un veí que sentí crits, evità mals majors

Un individu de 32 anys, identificat com Vicente Pedro A.C., ha estat detingut per funcionaris del Cos Nacional de Policia com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual ocorregut a Palma fa gairebé dues setmanes. La víctima, una dependenta d'un establiment situat en el carrer General Riera de Ciutat, reconegué el sospitós, que va ser arrestat el passat dimecres després d'una intensa investigació portada a terme per efectius del Mòdul Integral de Proximitat C.

Segons indicà ahir un portaveu del 091, els fets es remunten al passat dia 17 del present mes. La víctima, una jove dependenta d'una tenda, es dirigí a l'establiment. Eren gairebé les 10 del matí quan obrí la tenda. Moments després, segons l'atestat policíac, entrà un individu a l'estànça i demanà un tassó d'aigua. La jove li explicà a l'home que no podia oferir-li'n, per la qual cosa aquest abandonà el lloc.

Moments després, i davant la sorpresa de la dona, l'individu tornà a entrar i repetí la petició, que va ser contestada de la mateixa manera: amb una negativa. En aquell moment la jove observà que l'individu es trobava tancant una de les dues fulles de la porta d'entrada, per la qual cosa es regirà i començà a cridar. L'home abandonà la seva maniobra i es dirigí cap a la dependenta, per tapar-li la boca amb una mà i agafar-la de la zona lumbar amb l'altra. Sense perdre temps es dirigí cap a l'habitacle posterior de l'establiment. La jove, presa del pànic el mossegà i li estirà els cabells, fets pels quals l'home la llançà a terra i li digué que no volia fer-li mal. A continuació, continua l'atestat, es posà a sobre i començà a petonejar-la i tocar-la a les seves parts íntimes. Llavors, un veí que havia sentit els crits es personà a la tenda per demanar què passava, motiu pel qual el detingut fugí del lloc precipitadament.

Després de la denúncia corresponent, el sospitós va ser detingut a les 15.50 de l'horabaixa del passat dimecres i ahir horabaixa passà a disposició judicial. Sembla que l'home és addicte a les drogues, segons informà el 091.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris